Голямата звезда на ЦСКА Жорди Кайседо е поставил ултиматум на ръководството

...
Голямата звезда на ЦСКА Жорди Кайседо е поставил ултиматум на ръководството
Коментари Харесай

Звездата на ЦСКА поставил скандален ултиматум на Гриша Ганчев

Голямата звезда на ЦСКА Жорди Кайседо е сложил ултиматум на управлението на на клуба да го трансферира, оповестява авторитетният вестник „ Сабах “.

Заплатата от 1 милион евро, която Бешикташ предлага на еквадореца, явно ще го накара да прибегне до всички вероятни ограничения, считат комшиите.

ЦСКА желае да получи 5,5 милиона евро за нападателя си, само че казусът е, че турците желаят да платят тази сума на четири транша, до момента в който „ алените “ си търсят парите едновременно, написа " Тема:Спорт ".

Собствениците на ЦСКА даже са подготвени да одобряват по-малка сума по договорката, стига всичко да бъде платено при прехвърлянето. Проблемът е, че „ алените “ имат възбрана от ФИФА за нови играчи, в случай че не платят дълг в размер на 700 хиляди евро.

Агентът на Кайседо Ернан Бенато също прави всичко допустимо за реализиране на договорката. Той даже е предложил свои клиенти на управлението на ЦСКА. Роденият в Буенос Айрес управител е бил известен на кои постове клубът търси нови играчи и е извадил имена, с които той и организацията му работят.

Става дума главно за офанзивни футболисти, поради идната продажба на Кайседо. Бенато има дълбоки връзки на бразилския пазар, защото е живял дълги години в Рио де Жанейро, Салвадор Баия, Форталеза и Манус, а понастоящим той и фамилията му обитават в Маями, Флорида.

Вчера Бенато още веднъж потегли към Европа, като дестинацията му бе Испания, само че сигурно летният трансферн прозорец ще го задържи дълго на Стария континент.
Източник: novinite.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР